Frank Dane keert terug op Radio 538 als vervanger Coen en Sander

De middagshow heeft een nieuwe radio-dj

Vorige week werd bekend dat Coen Swijnenberg en Sander Lantinga moesten stoppen met hun radioprogramma op Radio 538. Voor zowel henzelf als hun vaste luisteraars kwam dit als een grote schok. Inmiddels heeft Talpa een vervanger gevonden voor het duo, namelijk niemand minder dan Frank Dane.

Opvolger

Het iconische radio-duo, dat zestien jaar lang samen te horen was op 3FM en Radio 538, is vandaag voor het laatst te horen in hun dagelijkse middagshow. Na de zomer keren Coen en Sander samen terug op de vrijdag en gaan ze daarnaast solo verder. Gisteren liet Frank Dane weten dat hij de middagshow nu op zich zal nemen.

Terugkeer

Frank keert hiermee na een half jaar weer terug op de radio. In 2019 volgde hij Edwin Evers op in de ochtend, maar eind vorig jaar moest hij de biezen pakken en werd de ochtendshow door Wietze de Jager en Klaas van der Eerden gepresenteerd. Frank keert nu dus terug bij de zender, en daar heeft hij maar wat zin in. “Toen ik 22 jaar geleden met radio begon was 538 mijn eerste grote liefde en vandaag kan ik bevestigen: oude liefde roest niet. Vanaf eind augustus ben ik weer thuis en dit keer met een geweldige middagshow. Ik kan niet wachten”, aldus de radio-dj in een persbericht.

Vanaf maandag 29 augustus is Frank elke maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur te horen op Radio 538. En hoe gaat het verder met Coen en Sander? Coen zal van maandag tot en met donderdag radio gaan maken voor 538 en Sander krijgt een middagshow op Radio Veronica.

Lees ook: Coen en Sander zagen einde dagelijkse show niet aankomen: ‘Je staat perplex’

Bron: Nu.nl | Beeld: Brunopress