Frank en Rogier lijken definitief een punt achter hun relatie te zetten

frank rogier relatie

‘Het heeft geen zin meer om met hem verder te gaan’

Het zal weinig mensen zijn ontgaan dat het huwelijk van televisieduo Frank en Rogier op wankelen staat. De twee stylisten haalden keer op keer fel naar elkaar uit in de media en legden elkaars privégegevens op straat. Volgens vrienden van Frank is het nu echt voorbij tussen de twee.

Geen zin

Een tijdje afstand van elkaar nemen en een onderonsje met Art Rooijakkers mochten niet baten. Vrienden van Frank zouden weekblad Privé hebben verteld dat het huwelijk van Frank en Rogier nu echt op de klippen is gelopen. “Frank is er wel achter dat het totaal geen zin heeft om met hem verder te gaan”, aldus een bekende van de tv-stylist. Ook zouden vrienden Frank hebben horen zeggen dat het uit is.

Televisie maken

Het lijkt er dus steeds minder op dat het weer goedkomt tussen de Paleis voor een prikkie-sterren. Wel hebben beide eerder aangegeven dat dit niet het einde betekent van hun gezamenlijke televisieoptredens. “We zijn al 20 jaar samen, en dan kun je denken: doen we niet te veel samen? Maar televisie blijven we gewoon maken” verzekerden Frank en Rogier onlangs.

Lees ook: Frank en Rogier na knallende ruzie in relatietherapie

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress