Frank en Rogier overtreffen zichzelf in laatste aflevering van Paleis voor een Prikkie


Gisteravond was de laatste aflevering van Paleis voor een Prikkie van dit seizoen

Helaas moeten we het de komende tijd even zonder de charmante mannen Frank en Rogier doen. Gisteravond was de laatste aflevering van Paleis voor een Prikkie, waarbij de mannen afreisden naar de Amsterdamse Bijlmer. Daar kon moeder Nicole van zes jonge kinderen de hulp van de interieurstylisten goed gebruiken. Frank en Rogier zette opnieuw alles op alles op een prachtig nieuw interieur voor de familie te creëeren.

Frank en Rogier zijn in de seizoensfinale opnieuw met vlag en wimpel geslaagd.

Amsterdamse Bijlmer

Moeder Nicole heeft het niet makkelijk met zes jonge kinderen in een piepklein flatje midden in de Amsterdamse Bijlmer. Elke euro gaat naar eten en kleine extraatjes voor de kinderen. Met maar twee slaapkamers slapen de kinderen verdeeld over deze twee kamers. Moeder Nicole slaapt al jaren op de bank en een eettafel om samen met het gezin aan te eten is er door ruimtegebrek niet. Gelukkig weten Frank en Rogier hier op een verrassende manier verandering in te brengen!

‘Versace chique’

De mannen kunnen niet wachten om aan de slag te gaan in het kleine flatje. Voor moeder Nicole is een frisse start hoognodig en Frank en Rogier doen er alles aan om dit te verwezenlijken voor haar. “Het klinkt heel raar, want er zijn een heleboel mensen die we het gunnen”, zo legt Rogier uit. “Maar hier moet gewoon wat aan gedaan worden, dit kan niet.” Ook deze week lukt het de interieurstylisten om voor slechts 250 euro een prachtig interieur te creëeren, geheel in de stijl ‘Versace chique’. Het is de mannen zelfs gelukt om een apart slaapgedeelte voor moeder Nicole te creëeren in de kleine keuken, zodat ze niet meer op de bank hoeft te slapen.

Benieuwd naar deze aflevering én natuurlijk een prachtige eindresultaat? Bekijk dan de korte samenvatting van Paleis voor een Prikkie hier:

Lees ook: Voortaan ook LHBT-stelletjes in Donald Duck

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill