Frank en Rogier creëeren opnieuw prachtig interieur in ‘Paleis voor een Prikkie’

Frank en Rogier Paleis voor een Prikkie
De charmante mannen Frank en Rogier kregen het weer voor elkaar

Waarschijnlijk zijn ze het leukste duo op de Nederlandse televisie: Frank en Rogier van Paleis voor een Prikkie. Gisteren namen ze de woning van de familie Den Brom uit het pittoreske Puttershoek onder handen. Het thema voor het geheel nieuwe interieur? Blauw.

In Paleis voor een Prikkie toveren Frank en Rogier woningen om tot ware paleizen voor een klein budget van 250 euro.

De familie den Brom

De charmante interieurdesigners reizen deze week af naar Puttershoek, een klein dorpje aan de Oude Maas. De familie Den Brom kwam hier noodgedwongen vijf jaar geleden te wonen, nadat vader Marcel zijn baan in de bouw verloor. Rotterdam, de grote stad waar ze beiden vandaan komen, missen ze nog steeds elke dag. “Rotterdam is a way of life”, aldus vader Marcel. Interieurdesigners Frank en Rogier proberen daarom ook deze week weer om hun woonkamer om te toveren tot een moderne, blauwe stadse loft.

Nieuw interieur

De bewoners hebben veel meubels overgenomen van bekenden en het tapijt en behang hebben ze laten zitten toen ze in het huis trokken. Met name het tapijt was een doorn in het oog, dus Frank en Rogier vonden het hoog tijd om ook de vloer een metamorfose te geven. Met een klein budget van 250 euro is het de mannen opnieuw gelukt om de woning om te toveren naar een paleis voor de familie Den Brom.

Eindresultaat

In het onderstaande fragment is het eindresultaat te zien en de reacties van de bewoners. De familie kan hun ogen bijna niet geloven. “Dit vind ik echt leuk, dit had ik echt niet verwacht”, zegt Marcel terwijl hij zijn ogen uit kijkt. “Dat is echt een hele verandering.”

Lees ook: André en Monique klaar voor tweede kindje

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill