Frank en Rogier op het matje geroepen bij RTL-directeur

De relatieproblemen van de twee mogen hun televisiecontract niet in de weg staan

De hevige ruzie tussen Frank en Rogier is nog niet bedaard. Wel heeft het duo nog een contract lopen bij RTL en is de hoop dat de twee stylisten in ieder geval weer samen programma’s kunnen maken.

Openlijke ruzie

Beschuldigingen, excuses, een ‘definitieve breuk’ en vervolgens weer ‘hard werken aan de relatie’ – alles is de afgelopen voorbijgekomen in de huwelijkscrisis van Frank en Rogier. Hoewel de twee nog niet alles bijgelegd hebben, is het tijd om aan de toekomst te denken. De presentatoren hebben nog een contract lopen bij RTL en zullen dus op den duur weer programma’s moeten maken met elkaar.

In gesprek

Daarvoor moeten de stylisten wel weer met elkaar door één deur kunnen, en daarom wil Peter van der Vorst, de programmadirecteur van RTL, weten hoe het er nu voorstaat. “Ik heb binnenkort een afspraak met de beide mannen, dus dan weet ik hoe de vlag erbij hangt. Ik heb wel de hoop dat dat weer goed gaat komen”, vertelt hij. “In principe blijven wij gewoon programma’s met de heren maken.”

Samen op televisie

Op tv hoeven we de presentatoren dus hopelijk niet lang meer te missen. Frank en Rogier gaven zelf ook eerder aan dat ze hoe dan ook samen televisie zullen blijven maken, ook al mochten ze besluiten om een punt achter hun huwelijk te zetten. “Ik denk dat er niet zo heel veel aan de hand is. Er staat niet in hun contract dat ze onder een dak moeten wonen”, aldus entertainmentdeskundige Rob Goossens bij RTL-boulevard. “Ik denk eigenlijk dat het ook nog best leuk kan worden als televisie, als hun gekissebis over de scheiding lekker voortzet.”

Lees ook: Frank en Rogier openhartig over relatie: “Het is heel heftig en emotioneel”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress