Oud-voetballer en presentator Frank Kramer overleden

Op zijn 73e verjaardag werd de televisiepresentator onwel

Frank Kramer, oud-profvoetballer en televisiepresentator, is kort na zijn 73e verjaardag overleden. Volgens zijn biograaf heeft Kramer nog een boodschap achtergelaten.

Veelzijdige loopbaan

Kramer had een veelzijdige loopbaan. Hoewel hij een bekend gezicht was op televisie, begon hij zijn carrière als profvoetballer. Hij speelde onder andere bij FC Amsterdam en FC Volendam. Niet alleen op het veld was hij succesvol. Ook heeft Kramer een Top 40-hit weten te scoren als deel van de popgroep Full House. In de jaren tachtig en negentig presenteerde de voetballer programma’s als de Frank Kramer Show, Hints en Boggle. Tot 2018 combineerde Kramer zijn sport- en presentatieloopbaan door te werken als commentator bij Eurosport.

Onwel geworden

Een paar dagen geleden, op 27 november, vierde Frank Kramer zijn 73e verjaardag. Op deze dag werd hij onwel en kwam hij in het ziekenhuis terecht. Dat vertelde ook Johan Derksen bij Veronica Inside. “Het gaat heel slecht met Frank Kramer. Hij is onwel geworden op zijn verjaardag en opgenomen in het ziekenhuis. Hij ligt in coma. En het was zijn wens dat hij niet gereanimeerd zou worden en dat hij geen voeding zou krijgen, maar dat hij gewoon in coma zou worden gehouden.”

Overlijden

De biograaf van Kramer, Philip Kooke, meldt vandaag dat voetballer is overleden. Kramer was al enige tijd ziek en liet voor zijn overlijden nog een boodschap achter. “Mensen, het was mooi. U wordt allemaal hartelijk bedankt.”

Lees ook: Met deze 8 natuurlijke middelen kun je tandsteen verwijderen

Bron: AD | Beeld: videostill