Frank Masmeijer loopt weg voor vragen Peter R. de Vries bij RTL Boulevard

‘We waren echt net nog met hem aan het praten. Hij is gewoon weggelopen.’

Frank Masmeijer was gisteren te gast in RTL Boulevard om te praten over zijn nieuwe boek Frank en Vrij. Toen hij echter zag dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries ook te gast was in het programma bedacht hij zich en nam hij de benen. 

Frank Masmeijer zou in RTL Boulevard vertellen over zijn nieuwe boek maar nam de benen toen hij doorhad dat Peter R. de Vries er ook was.

RTL Boulevard
Peter R. de Vries, die zijn mening over Frank Masmeijer niet onder stoelen of banken steekt, meldde in de uitzending dat hij ‘draaierig werd’ van alle verklaringen van Masmeijer. Peter: “Zijn verklaringen over zijn rol in deze drugszaak variëren van ‘ik wist van niks en ik sta perplex’ tot toegeven dat hij erbij zat en er vanaf wist”(dit geeft Masmeijer aan in zijn boek, red.). Volgens Peter R. de Vries vormt het boek een soort ‘schuldbekentenis.’

Confrontatie
En een confrontatie met deze misdaadverslaggever die zo’n sterke mening over hem heeft, daar had Frank Masmeijer geen zin in. Volgens presentator Beau van Erven Dorens wist Frank Masmeijer van tevoren dat de misdaadjournalist ook aanwezig zou zijn. Beau: “Hij zei dat hij bang was dat hij iets zou gaan zeggen wat hem in die rechtszaak in de problemen zou kunnen helpen. Het is jammer dat hij er nu niet staat, nu kunnen we het niet aan hem vragen. Hij is gewoon doodsbang omdat jij er staat.”

Twitter
Tegen de kijkers zegt Beau: “Frank Masmeijer is net weggelopen. We waren echt net nog met hem aan het kletsen. Toen zei hij opeens: ‘ik heb er geen zin in om met Peter R. de Vries te worden geconfronteerd.'” Het hele Masmeijer-debacle is ook Twitter niet ontgaan: Frank was dan ook lange tijd trending topic. 

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill