Frank en Rogier reageren op ‘bonje’ met Martien Meiland

De interieurstylisten zeggen niets tegen Martien te hebben

Een paar weken geleden liet Martien Meiland aan Weekend weten dat hij niets te maken wil hebben met SBS-collega’s Frank en Rogier. ”Die twee zijn hier niet geweest en dat gaat ook nooit gebeuren. Mijn familie en ik zijn totaal geen fan”, vertelde de flamboyante château-houder destijds stellig. Inmiddels hebben Frank en Rogier in Story gereageerd op de ‘rel ‘met Martien.

Martien liet een paar weken geleden weten niets te maken willen hebben met Frank en Rogier.

Ontmoeting

Martien Meiland liet onlangs in een interview met Weekend weten dat hij helemaal niets heeft met Frank en Rogier. De interieurstylisten hebben nu voor het eerst gereageerd en zijn verbijsterd door de uitspraak van hun SBS-collega. ”Martien denkt dat onze karakters niet zouden klikken. Dat is iets wat ik niet begrijp. Wij vinden zijn programma juist geweldig!”, vertelt Rogier. En hoewel Martien een bezoekje van de twee heren niet ziet zitten, hebben ze elkaar allang ontmoet! ”Martien wekt de indruk dat hij ons nog nooit heeft ontmoet. Héél vreemd, want dat klopt niet. We hebben elkaar wél ontmoet. Dat was hysterisch.” Frank en Rogier hebben thuis zelfs een meubel uit de zaak van Martien staan.

Hele fles wijn

De heren van Paleis voor een Prikkie vertellen dolgraag eens een verrassingsbezoek te willen brengen aan de familie Meiland in Frankrijk, om de lucht te klaren en hun band te versterken. ”Wij zouden dolgraag langsgaan. Dan kunnen we eindelijk bijpraten. En dan nemen we niet één wijntje, maar een hele fles”, aldus Rogier. Aan Shownieuws vertelt hij daarnaast dat ze nog geprobeerd hebben om te boeken bij Martien, maar dat er tot 2020 geen plek meer is.

Lees ook: Waarom Martien Meiland niets te maken wil hebben met Frank en Rogier

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Patrick Harderwijk