Tijd voor een andere woning? Frank en Rogier zoeken nieuwe huisgenoot

Frank Rogier huisgenoot

Frank en Rogier zetten hun Haagse appartement te huur

Op zoek naar een optrekje in Den Haag? Je zou zomaar de nieuwe huisgenoot kunnen worden van tv-duo Frank en Rogier, zo meldt BekendeBuren.nl. De twee zouden namelijk een vrije plek in hun Haagse woning te huur hebben gezet.

Te huur

De Paleis voor een prikkie-sterren hebben hun eigen ‘paleisje’ te huur gezet voor zo’n 1250 euro per maand. Daarvoor kun je de gemeubileerde derde verdieping (met dakterras!) huren of een ander deel van het pand, dat al sinds 1979 in het bezit van Frank is. De woning bevindt zich nergens minder dan in de statige wijk Benoordenhout, waar ook prins Constantijn, prinses Laurentien en premier Mark Rutte wonen. Foto’s van het stulpje vind je hier.

Relatieproblemen

Mocht je het huurcontract tekenen, dan tref je op dit moment het duo echter niet aan. Na een laaiende ruzie heeft Frank zich namelijk teruggetrokken in zijn huis in Frankrijk en logeert Rogier bij Rachel Hazes. Rogier vindt het verstandig om even niet meer samen te wonen met zijn man, zo laat hij weten in de Story: “Niet meer zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag samenzijn. Ik kan me voorstellen dat we in twee verschillende huizen dichtbij elkaar gaan wonen.”

Lees ook: Relatieproblemen: Frank en Rogier praten nog steeds niet met elkaar

Bron: Shownieuws, Bekende Buren, RTL Nieuws | Beeld: Videostill