Breaking: Tilly uit ‘Mr. Frank Visser Doet Uitspraak’ slaat buurvrouw tegen de grond

frank visser

Zoon van Annie gaf Tilly een duw

Kijkers waren verrukt toen afgelopen zondag Conny en Tilly in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak te zien waren. De twee buurvrouwen proberen elkaars leven tot een ware hel te maken. Ze kunnen elkaar niet luchten of zien en roepen de hulp in van Frank Visser. 

Het is compleet uit de hand gelopen tussen de twee kijvende buurvrouwen. De bewoners uit hun straat zijn woensdag met elkaar op de vuist gegaan.

Politie

Het is niet de eerste keer dat het compleet escaleert tussen de buurtbewoners: dat het eerder uit de hand liep in Griend 20 werd volgens het AD bevestigd door de politie, die gauw naar de straat toe ging toen er verschillende meldingen binnenkwamen over een vechtpartij. Annies zoon Gerrit zegt dat hij Tilly ‘een duw’ heeft gegeven en dat zijn moeder daarna op de grond viel. Tilly beweert dat zij buurvrouw Annie ’tegen de grond heeft geslagen’: “Ze kwam met twee anderen op me af, toen heb ik mezelf verdedigd.” Een politiewoordvoerder wil alleen kwijt dat er agenten ter plaatse zijn geweest en dat de ruzie toen al bekoeld was.

Ruzie

Conny en Tilly kregen oorspronkelijk ruzie omdat Tilly, die elke dag een bordje eten voor Conny kookte, haar een keer bruine bonen voorschotelde. Dat lustte ze absoluut niet en ook ‘kouwe’ pannenkoeken vielen absoluut niet in de smaak. Dat was het begin en het einde is zelfs nu nog niet in zicht. De pesterijen over en weer worden alleen maar erger. Conny beweert dat Tilly haar planten vergiftigde en ijsstokjes en andere rommel in haar tuin gooide. Tilly ontkent dit allemaal, omdat ze helemaal niet van ijslolly’s houdt. In haar woede zegt Tilly: “Ik gooi niks in haar tuin. Ja misschien een pot pis of zo, voor op d’r kop. lk zou haar het liefst door elkaar willen schudden. Dat het zootje vanbinnen weer bij elkaar komt.”

Verhuizen

Rechters John Reid en Frank Visser werden al eerder opgetrommeld om de kijvende buurvrouwen uit elkaar te houden, maar dit mocht niet baten. Ditmaal koos Frank Visser voor een meer rigoureuze maatregel: volgens hem is het echt nodig dat één van de vrouwen verhuist. Want niet alleen maken de vrouwen elkaars leven tot een hel door elkaars coniferen te verpesten en ijsstokjes en batterijen in de tuin te gooien, maar ook verdelen ze met hun ruzie de straat in twee verschillende kampen: zo steunt buurvrouw Annie Conny in haar strijd tegen Tilly, terwijl Annie’s buren Fred en Lies zich achter Tilly scharen. Volgens de Rijdende Rechter is de maat nu echt vol en moet één van de twee verhuizen. Volgens de bewoners kwam een afvaardiging van woningbouwvereniging Centrada woensdag naar de straat voor spoedoverleg. Centrada wil er niets over kwijt.

Lees ook: Burenruzie loopt uit de hand in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ‘Ze is de duivel!’

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: AD | Beeld: videostill