Vrouw neemt op bizarre manier wraak op bonkende ‘zwaarlijvige’ buurvrouw in ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’

De bovenbuurvrouw zou stampvoetend door haar huis lopen

Mr. Frank Visser doet uitspraak (SBS6) staat altijd garant voor de nodige dosis hilariteit en verbazing. In de afgelopen aflevering klaagt flatbewoner Barbara over haar bovenbuurvrouw Mariëlle die volgens haar bewust stampvoetend door haar huis loopt. Barbara heeft daar genoeg van en neemt op bijzondere wijze wraak. Kijkers kijken vol verbazing naar het tafereel. 

Mariëlle zou te veel lawaai maken, aldus Barbara.

Zwaarlijvig
Barbara woont al geruime tijd in haar flat, maar na de komst van Mariëlle en haar vriend Boudewijn zou ze heel veel overlast ervaren. Zo zou Mariëlle stampvoetend door het huis lopen als haar vriend er niet is en hoort ze intieme geluiden van het stel. Barbara besloot daarop wraak te nemen en als tegenreactie slaat ze met een dumbbell en een gewicht tegen de muur. Daarbij is ze ook eens zo boos geworden dat ze het bed van haar zoontje erbij pakte en ook die tegen de muur ramt.

Op de tenen
Mariëlle laat in het fragment zien dat ze al een hoop aanpassingen in haar huis heeft gedaan, om er maar voor te zorgen dat Barbara geen last van haar heeft. Zo heeft het stel al een nieuwe vloer laten leggen, viltjes tussen de deur en onder de stoelen gezet en loopt Mariëlle zelfs op haar tenen door het huis. Niks lijkt te helpen. Kijkers vinden de aantijgingen van Barbara bizar en dat laten ze goed merken op Twitter en dat zorgt weer voor de komische posts.

Bekijk hier het verhaal over de ruzie van de buren en de bizarre wraakactie:

En hier hoe Victor op hilarische wijze een vrijpartij moet simuleren:

De kijkers lachen zich rot:

 

Bekijk de hele aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak hier.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Linda | Beeld: videostill Mr. Visser doet uitspraak