Frans Bauer door het dolle heen over dít filmpje op Instagram: “Dit is een van de leukste dingen uit mijn carrière!”

Frans Bauer

Frans Bauer: “Een grotere eer bestaat niet”

De legendarische rockers van The Rolling Stones waren afgelopen zondag in Nederland en speelden in het uitverkochte GelreDome de sterren van de hemel. Gisteren plaatste Mick Jagger, de zanger van The Rolling Stones, een heel bijzonder filmpje op Instagram en Neêrlands favoriete zanger Frans Bauer verbaasde zich enorm toen hij het hoorde.

Jagger brengt in het filmpje een muzikale ode aan ‘onze’ Frans Bauer!

Frans Bauer
In het filmpje is te zien hoe de wandelende muzieklegende met zijn mobiel ‘Heb je even voor mij’ zingt. Juist, het liedje van Frans Bauer! Hij sluit het filmpje af met “Dank je wel, Arnhem”. Het was niet de eerste keer dat Jagger refereerde naar het nummer. Tijdens het concert zei hij de alom bekende zin ‘heb je even voor mij’ tegen het publiek.

CD
Frans Bauer kon zijn oren niet geloven toen hij het filmpje dat Mick Jagger plaatste op Instagram zag . “Ik denk niet dat er een grotere eer is dan dit. Ik ben maar een levensliedzanger, gewoon Frans uit Fijnaart. Dit is echt gigantisch en een van de leukste dingen uit mijn carrière.” Frans weet in ieder geval wel wat hij gaat doen vandaag: “Ik ga vandaag lekker alle cd’tjes van Mick Jagger luisteren in de auto, dat snap je.” Het schijnt zelfs dat Jagger een cd van de zanger heeft meegenomen. Zelf zien hoe Mick Jagger een muzikale ode brengt aan de nuchtere Nederlandse zanger? Bekijk hier het filmpje:

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Linda Nieuws | Beeld: Instagram