Frans Bauer heeft een complete transformatie ondergaan! Herken jij hem nog?

Fans hoeven zich geen zorgen te maken: het is maar tijdelijk

Mensen die Frans Bauer op Instagram volgen, hebben het kiekje misschien al voorbij zien komen: die van een kale Frans. De Nederlandse zanger deelde op het sociale medium een foto waarop te zien is dat al zijn (wilde) haren zijn afgeschoren. Je zou ‘m bijna niet meer herkennen.

Het is maar tijdelijk.

Haartransplantatie

De 44-jarige vond het hoogtijd om wat te doen aan zijn haar. In tegenstelling tot wat je misschien even dacht, wil de zanger helemaal niet kaal door het leven gaan. In tegenstelling, de goedlachse wil juist meer haar en waagt zich aan een haartransplantatie. Ironisch genoeg moet je voor het krijgen van meer haar echter eerst al je haar verliezen. Daarom werd het hoofd van de populaire zanger eerst kaal geschoren.

Volle haardos

“Vandaag naar Hasci voor een nieuwe haardos!!”, schreef Frans op zijn Instagram bij de foto waarop te zien is dat hij kaal is. Ook poseerde hij met zijn vrouw Mariska op een ander kiekje dat werd geplaatst op haar Instagrampagina. En ook zonder haar blijkt zijn geliefde Frans nog steeds aantrekkelijk te vinden. “Over een paar weken een volle haardos”, schreef ze bij het kiekje gevolgd door de hashtag #ikvindhethemgoedstaan.

Onzeker

Frans is niet een vreemde op het gebied van haartransplantaties. De zanger onderging de ingreep al twee keer eerder en aan het weekblad Margriet bekende Frans eerder dit jaar dat hij nog steeds onzeker is over zijn haar. We hopen dat Frans na de ingreep snel weer tevreden is met zijn haardos!

Vandaag naar Hasci voor een nieuwe haardos!! Maar eerst gooide Kristel de tondeuse erover!! Joehaaaa !!!

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer_officiele) op

Goedemorgen , over paar weken een volle haardos !!! #Ikvindhethemgoedstaanenjullie?

Een bericht gedeeld door Mariska Bauer (@mariskabauer) op

Lees ook: Frans Bauer door het dolle heen over dít filmpje op Instagram: “Dit is een van de leukste dingen uit mijn carrière!”

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: AD | Beeld: Instagram Frans Bauer, Hollandse Hoogte