Frans Bauer waarschuwt fans: ‘Ik leen mij niet voor dit soort advertenties’

frans

Er doen nepadvertenties over Frans en afslankpillen de ronde

Frans Bauer is onlangs behoorlijk wat kilo’s kwijtgeraakt en daarvoor heeft hij heel wat uurtjes in de sportschool doorgebracht. Echter, er werd gespeculeerd dat Frans afslankpillen gebruikt zou hebben om af te vallen, omdat er nepadvertenties de ronde deden. Hij waarschuwt zijn fans nu voor deze neppe advertenties op het internet.

Afslankpillen om af te vallen

Frans ontkracht meteen het gerucht dat hij afslankpillen zou gebruiken tijdens zijn reis naar zijn streefgewicht. Volgens de zanger zouden zijn foto en een interview wat hij heeft gegeven zijn gebruikt om afslankpillen te promoten. “Het is te gek voor woorden”, zegt hij daarop in gesprek met De Telgraaf.

“Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen”, gaat hij verder. De zanger vertelt daarom ook dat hij van plan is om juridische stappen gaan ondernemen. “Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.”

De kilo’s vliegen eraf

Dat hij dus zonder hulp van pilletjes of middelen is afgevallen, wil hij nog even benadrukken. “Er is ruim 20 kilo af en ik ga door tot ik 82 kilo weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.”

Toch wat hulp gekregen?

Hij gebruikt dan overduidelijk geen pillen, maar als we op Frans zijn Instagram-account kijken, zien we dat hij toch hulp heeft gehad door de weken heen… Kijk zelf maar:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer)

“Het heeft even geduurd maar door de juiste voeding en elke dag trainen heb ik eindelijk mijn sixpack!!?”, grapt hij met een foto waarin hij is gehesen in een t-shirt waar een sixpack op afgebeeld staat. Maarre, eerlijk is eerlijk: je kan het best hebben, Frans!

Lees ook: Frans Bauer is 32 kilo afgevallen: ‘Besefte dat het niet gezond was’

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: Instagram, NL Beeld