Frans Bauer wilde carrière opgeven na herseninfarct Mariska

Frans Bauer

‘Als Maris hier niet uitkomt, dan stop ik met zingen’

In de podcast 30 MINUTEN RAUW doet zanger Frans Bauer een boekje open over de heftige tijd die hij en Mariska hebben meegemaakt na het herseninfarct van Mariska vorig jaar. Zo vertelt de zanger dat hij per direct was gestopt met zijn zangcarrière, als was gebleken dat zijn geliefde constante zorg nodig zou hebben na het herseninfarct.

Zangcarrière

“Ik heb gewoon gezegd: ‘als Maris hier niet uitkomt, dan stop ik met zingen. Dan ga ik volledig haar verzorgen’. Ja, absoluut”, vertelt Frans in de podcast van Ruud de Wild.  “Ze is de moeder van m’n vier kinderen. Ja, niet dat dat moet, dat wil ik gewoon. We zijn altijd samen”, aldus Frans.

 Hypochonder

Na het herseninfarct van Mariska vorig jaar, zat de schrik er goed in. Gelukkig is ze ondertussen weer grotendeels de oude, al kostte het revalideren veel tijd. Toch is de zanger nog altijd op zijn hoede na het herseninfarct van zijn geliefde en laat hij weten een hypochonder te zijn geworden. “Ja, ik ben wel iemand die, als hij iets voelt, dat hij gelijk begint te rijden. En zeker als het Mariska aangaat, als die ook maar enigszins een duizeligheid vertoont dan is het met rokende banden richting de huisartsenpost. En als ik die niet kan bereiken, dan staat er binnen no-time een ziekenauto.”

“En als die er nog niet op tijd is, dan zie je mij zeg maar met Maris achterop de achterbank richting ziekenhuis of wat dan ook”, gaat Frans verder. “Ja, ik ben er gewoon serieus bang van. Ze is mijn alles. Dat ga je pas echt beseffen op het moment dat je op een kamer bent, en dat je je vrouw achteruit ziet gaan.”

Lees ook: Frans Bauer onthult bijzondere eetgewoonte: ‘Ik kan niet eten zonder!’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld / BrunoPress