Frans Duijts deelt indrukwekkende foto van zijn afvalresultaat

De volkszanger is behoorlijk afgevallen

Toen Frans 123 kilo op de weegschaal zag, besloot hij dat het genoeg was. In de zomer van 2019 onderging hij een maagverkleining. Daarna begon hij keihard te trainen en met het resultaat is de volkszanger hartstikke tevreden. Zo deelde hij gisteren een voor- en nafoto van zijn afvalrace op zijn Instagram.

Verschil

Er kan veel veranderen in anderhalf jaar. De foto die Frans gisteren op Instagram met zijn volgers deelde bewijst dat dubbel en dwars. De zanger is flink afgeslankt. Ja, de zanger onderging een maagverkleining – wat een van zijn volgers nog even zuur moet benoemen. Maar hij trainde daarnaast ook keihard om dit resultaat te bereiken.

Reacties

Naast kilo’s is hij zijn humor gelukkig niet kwijtgeraakt. Een volger vraagt of het de goedlachse al lukt om 200 kilo te tillen. “Makkelijk met de heftruck”, lacht Frans. Daarnaast overspoelen fans hem met complimenten. “Trots op je”, “Knap hoor!  En “Frans, je ziet er goed uit.”

View this post on Instagram

Vroeger vs nu ? @dinomusic_nl

A post shared by Frans Duijts (@fduijts) on

Onder de 100 kilo

Eind december – toen wij collectief aan de kerstkransjes zaten – liet de zanger al weten dat hij eindelijk een gewicht van onder de 100 kilo had bereikt. Zelf kon de zanger het zich niet eens meer heugen wanneer hij dat getal voor het laatst had gezien.

Lees ook: Hond herkent baasje dat twintig kilo is afgevallen niet

Bron: Instagram Frans Duijts | Beeld: Videostill Met hart en ziel