Frans Duijts wordt overspoeld met complimenten na maagverkleining

“Je straalt helemaal, Frans”, klinkt het op Twitter.

Afgelopen zomer ging Frans Duijts onder het mes voor een maagverkleining. De zanger ging enige tijd geleden de strijd met de kilo’s aan, maar omdat het naar eigen zeggen wel wat sneller mocht gaan, koos Frans voor een maagverkleining. Inmiddels is de zanger flink wat kilo’s verloren en dat deelt hij op Instagram. 

Foto op Instagram

De zanger deelt op zijn Instagram een foto om zijn nieuwe programma op Omroep Gelderland te promoten. Op de foto zien we Frans Duijts samen met Sonja Booms. De zanger geeft op Instagram aan dat de opnames van het progrmma Kerst Vier Je Samen zijn gestart. De zanger deelde deze foto duidelijk vanwege zijn nieuwe programma, maar werd vervolgens overladen met complimenten over zijn slanke uiterlijk.

Overladen met complimenten

Onder de foto stromen de complimenten binnen. De ene na de andere fan laat weten dat Frans er ontzettend goed uitziet. “Jeetje, je ziet er echt 10 jaar jonger uit!”, “Topper!”, “Je ziet er top uit, knap hoor!” en “Je straalt helemaal, Frans”, klinkt het op Twitter. De zanger liet een aantal weken geleden weten dat hij na zijn maagverkleining zo’n 20 kilo afgevallen was. Daarnaast zit de zanger niet stil en deelt hij zo nu en dan een kiekje vanuit de sportschool. Chapeau! 

Lees ook: Lenie (101) verovert harten van kijkers De Wereld Draait Door

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, AIP