Frans Duijts over coronavirus: ‘Binnenzitten maakt je echt depressief’

‘Ik was net zo’n gekooide leeuw’

Volkszanger Frans Duijts is er zelf niet honderd procent zeker van, maar na een bezoek aan de Oostenrijkse Alpen leek de zanger getroffen te zijn door het coronavirus. De zanger had het flink te pakken en vertelt aan RTL Boulevard wat hij meemaakte. Al met al was het volgens de zanger een hele nare ervaring. 

Pijn in zijn lijf

Vlak nadat de zanger terugkeerde uit de Alpen voelde hij zich niet goed. Frans was voor zijn werk veel in contact met mensen geweest. Met flinke koorts en pijn in zijn lijf moest de zanger thuisblijven. “Uiteindelijk heb je dan ook een staartje die je meeneemt”, legt hij uit aan Shownieuws. “Toen heb ik écht twee weken binnen gezeten”, zo vertelt Frans.

Depressieve gevoelens

Op advies van het kabinet moeten mensen met klachten als koorts en griep verplicht twee weken thuisblijven. Hier hield de zanger zich braaf aan, maar het viel hem zwaar. “Ik was net zo’n gekooide leeuw”, legt hij uit aan RTL Boulevard. Vooral in de tweede week werd het de zanger naar eigen zeggen te veel. “Laat mij maar lekker naar buiten, dat binnenzitten maakt je echt depressief. Tenminste, mij wel”, aldus de zanger.

Lees ook: Volgers Britt Dekker onder de indruk van bikinikiekje op Instagram

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Fotograaf Patrick Harderwijk