Frans Duijts over gekke dingen die hij ’s nachts meemaakt: ‘Heb je even?’

Vooral vrouwelijke fans zorgen voor heel wat memorabele momenten

Na maandenlang thuis te hebben gezeten, kunnen artiesten eindelijk weer optreden voor publiek. Ook Frans Duijts kan weer aan de slag en dat is natuurlijk ontzettend fijn. Echter vragen wij ons af of hij álle aspecten aan het optreden heeft gemist. In de nieuwst Playboy vertelt de zanger namelijk wat hij zoal meemaakt na afloop van een optreden.

Optreden voor publiek

Frans Duijts timmert op dit moment flink aan de weg. Samen met rapper Donnie heeft hij met het nummer ‘Frans Duits’ een enorme hit te pakken. En nog meer goed nieuws, want binnenkort kan hij het nummer ook weer voor live publiek zingen. Iets wat de zanger tijdens de coronacrisis – net als veel andere artiesten – heeft moeten missen. Iets wat hij wellicht niet heeft gemist, zijn de taferelen die na afloop weleens plaatsvinden. In de nieuwste Playboy doet hij een boekje open over de dingen die hij na twaalven meemaakt.

Vrouwen in de auto

Hoewel livestream optredens tijdens de lockdown een prima alternatief waren, gaat er natuurlijk niets boven een optreden voor publiek. Dat publiek is soms echter tot gekke dingen in staat. “Heb je even?”, reageert Frans op de vraag wat het gekste is dat hij na twaalven heeft meegemaakt. “Het gekste is dat vrouwen in de auto sprongen en dat mannen ze probeerden tegen te houden omdat ze niet met mij mee mochten.”

Halfnaakt in kleedkamer

Maar dat is lang niet alles. Frans gaat verder: “Maar ook slipjes, vrouwen halfnaakt in de kleedkamer. Dat ze die billen tegen je neus aantikken om te vragen of je het stringetje wel mooi vindt.” Dat sommige vrouwelijke fans dit in het bijzijn van hun vriend doen is al bijzonder, maar ze doen het ook waar Duijts’ vrouw bij is. “Soms zeggen ze, waar mijn vrouw bij staat, ‘Joh, ga met mij mee naar huis, want ik doe veel leukere dingen dan jouw vrouw’. Maar ik ga altijd netjes met mijn vrouw mee naar huis”, sluit hij af.

Meer lezen over Frans Duijts? In de nieuwste Playboy vertelt hij onder meer waar hij veel geld aan uitgeeft en met welke bekende vrouw hij wel een beschuitje zou willen eten. Vanaf donderdag 1 juli in de winkel!

Lees ook: Wauw: Frans Duijts is 39 kilo afgevallen en voelt zich veel fitter

Bron: Playboy | Beeld: Brunopress