Zanger Frans Duijts al meer dan twintig kilo afgevallen

Hij komt steeds dichterbij zijn streefgewicht

De kilo’s vliegen eraf bij Frans Duijts. De zanger sloeg het roer drastisch om, nadat hij op zijn zwaarst 138 kilo woog. Door keihard te trainen is de 39-jarige volkszanger al meer dan twintig kilo afgevallen!

Wat een prestatie.

Afvallen

Voor Frans was de maat vol toen hij 138 kilo woog. Aan weekblad Privé doet hij een boekje open over de stijd tegen de kilo’s. “Ooit woog ik 138 kilo, daar knapte ik niet van op.” De zanger besloot de knop om te zetten en te werken aan een gezonder leven door middel van veel te trainen en gezond te eten. “Ik sport drie tot vier keer per week”, deelt Frans. Bovendien slaat de zanger snoep en frisdrank tegenwoordig af. Het harde werken wordt beloond, want de zanger is al 22 kilo kwijt. “Nu weeg ik 116 kilo, maar daar moet nog veel vanaf.” De zanger hoopt in de toekomst 100 kilo te wegen.

Trainen

Dat Frans bereid is om keihard te trainen moge duidelijk zijn. Zo deelde de zanger laatst op Instagram dat hij druk met de gewichten in de weer. De entertainer koos ervoor om op eigen kracht af te vallen en gezonder te leven; een maagverkleining heeft hij nooit overwogen. “Snijden in je lichaam is volgens mij nooit goed als het niet hoeft.”

Bekijk hieronder de indrukwekkende prestatie van krachtpatser Frans.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een PR! #160kg #squaten ?

Een bericht gedeeld door Frans Duijts (@fduijts) op

Lees ook: Applaus! Patty Brard showt in badpak hoeveel ze al is afgevallen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill Wat Is Dan Liefde?