Kijkers zijn het eens: Frans en Maria moeten een eigen show krijgen

frans en maria
Ben jij ook fan van Frans en Maria?

Het programma Steenrijk, Straatarm schonk ons al het legendarische duo Frank en Rogier. Het flamboyante stel werd overal enthousiast van. De mannen hadden nog nooit een voet in een kringloopwinkel gezet en waren dolenthousiast over hoe goedkoop de spullen er waren. In de aflevering van gister zat wederom een extravagant duo: Frans en Maria.

De twee hadden zelfs al matchende jasjes aan.

Steenrijk

Het ‘steenrijke’ koppel van gister bestaat uit kunstenaar Frans en hoedenmaker Maria. Zoals het kunstenaars betaamt, zijn de twee lichtelijk excentriek. Ze verruilden hun riante huis in Baarle-Nassau voor een sociale huurwoning in Zwolle. Helaas mocht hun ‘kindje’, poes ‘katmeneertje’ niet mee. Dat was even wennen, want hun trouwe viervoeter gaat normaal gesproken wél overal mee naar toe. Gelukkig heeft de familie Nolten ook twee katten, dus Maria kon haar geluk niet op.

Bijzonder

Voor ons als ‘gewone’ mensen is het altijd weer bijzonder om te zien hoe verrast de rijke mensen in het programma zijn als ze erachter komen hoe duur of goedkoop iets is. Heb je namelijk ooit iemand blij zien worden van wijn van drie euro uit de onderste schappen? Frans en Maria vinden het fantastisch. Zelf gebakken aardappeltjes maken? Ge-wel-dig.

Cabaret

Het enthousiasme van Frans en Maria is niet onopgemerkt gebleven. Eerder kregen Rogier en Frank uit Steenrijk, Straatarm al hun eigen serie, Paleis voor een prikkie. Deze kerst komt het duo opnieuw op tv met een eigen kerstprogramma: Mijn kerst is de beste. Nu roepen Twitteraars ook op om Frans en Maria hun eigen programma te geven. Het getrouwde stel wordt zelfs vergeleken met de typetjes van cabaretiers Van Kooten en De Bie. Wat vind jij, wil je meer zien van Frans en Maria?

Bekijk de hele aflevering van Steenrijk, Straatarm hier.

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: LindaNieuws | Beeld: Videostill