Fred van Leer opgenomen in het ziekenhuis, wij wensen hem veel beterschap!

Inmiddels is de stylist ontslagen uit het ziekenhuis

Fred van Leer postte gister een foto op Instagram met de melding dat hij om onbekende redenen was opgenomen in het ziekenhuis. De stylist was voor opnames van een onbekend programma in het buitenland, toen het helemaal mis ging.

Infuus
Fred van Leer, de ietwat hysterische stylist van de sterren, liet afgelopen weekend weten te zijn opgenomen in het ziekenhuis. Wat er precies aan de hand was is nog niet bekend, maar wel toont de foto dat de situatie dermate ernstig was dat de stylist aan het infuus moest.

Ontslagen
Niet veel later post Van Leer een fimpje, waarin hij zegt: “Goedenavond lieve mensen, allereerst wil ik jullie bedanken voor alle lieve berichtjes. Ik lag inderdaad een tijdlang in het ziekenhuis. Ik ben voor een programma in het buitenland, ik kan niet zeggen voor welk programma het is en dat doet er ook niet toe. Het gaat erom dat ik me nu echt weer een stuk beter voel, ik ben inmiddels weer in het hotel. Ik word enorm goed verzorgd door het productieteam en ik ga vanavond even proberen te slapen en dan hoop ik dat ik morgen weer een beetje de oude ben, maar dat gaat wel goed komen.”

Bron: Instagram | Beeld: Instagram