Fred van Leer is happy single: ‘Ik vind het heel lekker als ik ’s avonds alleen thuiskom’

De stylist is naar eigen zeggen gewend om alleen te zijn

Op elk potje past een dekseltje mag dan wel zo zijn, maar sommigen vinden het ook fijn om single te zijn. Een daarvan is Fred van Leer. Aan RTL Boulevard vertelt de modegoeroe dat hij helemaal gelukkig is in zijn eentje.

Prima om alleen te zijn

“Ik ben 43 jaar. Ik ben zo gewend om alleen te zijn, dat het steeds moeilijker wordt om met iemand te zijn”, vindt Fred. Hij vindt het dan ook helemaal prima om geen relatie te hebben. Nadat zijn documentaire op Videoland verscheen kreeg hij lieve reacties van mensen die hem vertelden dat ze hem de liefde gunnen. Fred waardeerde de reacties, maar benadrukte nogmaals dat hij het niet erg vindt dat hij geen relatie heeft.

Open voor de liefde

“Ik vind het heel lekker als ik ’s avonds alleen thuiskom. Tuurlijk is het soms niet leuk, maar het is soms ook niet leuk als je vrouw of vent zit te wachten”, aldus Fred. Of hij zich daarmee helemaal afsluit voor de liefde? Ook dat is niet het geval, mocht er straks ‘een enorme spetter van een gozer met een knot op zijn kop’ voorbijkomen, “dan wil ik misschien een uitzondering maken”, lacht Fred.

Leven leuker

Fred gaat geen compromissen maken in zijn leven. “Dan moet er iemand komen die mijn leven nog leuker gaat maken, want ik vind dat ik een heel leuk leven heb. Ik doe het niet voor hetzelfde, dus het moet nog leuker worden.”

Lees ook: Noortje Herlaar en Barry Atsma praten open over hun relatie

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill