Fred van Leer opgenomen in het ziekenhuis

Fred

Het zit de presentator de afgelopen tijd niet mee

De 44-jarige stylist Fred van Leer is opgenomen in het ziekenhuis. Dit liet zijn management gisteravond aan RTL Boulevard weten. Over wat er precies gebeurd is, laat het management zich niet uit.

Ziekenhuisopname

“Fred is naar het ziekenhuis gebracht, ter observatie. Hij is daar in goede handen”, schrijft RTL Boulevard. Over de reden van de opname laat het management van Fred niets los. Ook laat het management weten geen verdere updates te geven. Dit heeft wellicht te maken met het feit dat Fred een mediapauze inlast.

Mediapauze

Enkele dagen eerder lekte een seksvideo van de presentator uit. Iets wat nooit had mogen gebeuren en iets wat Fred erg hard raakte. “Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd”, schreef hij enkele dagen geleden op Instagram. Hij liet toen weten dat hij een tijd offline zo gaan. “Ik heb tijd nodig om het te verwerken”, verklaarde hij.

Steun

Op social media betuigen veel mensen hun steun. De hashtag #teamFred werd in het leven geroepen en mensen steken de stylist massaal een hart onder de riem. Niet alleen vanwege zijn ziekenhuisopname, maar ook om Fred te laten weten dat ze hem geweldig vinden en met hem meeleven. “Laat jezelf er niet onder krijgen.” En “Lieve Fred, ik hoop zó dat je oké bent”, zijn enkele reacties van twitteraars.

Lees ook: Het einde is in zicht: ‘Kijkers moeten afscheid nemen van Grey’s Anatomy’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Array