Freek van Noortwijk geeft update over zwangere Katja: ‘We maken ons geen zorgen’

Over vijf maanden mogen Katja en Freek hun eerste kindje samen verwelkomen

Bekende Nederlanders, het zijn ook maar mensen. Net zoals het coronavirus ons in zijn greep heeft, speelt het ook enorm bij celebrities. Katja Schuurman is momenteel voor de tweede keer zwanger. Het wordt het eerste kindje samen met haar man Freek van Noortwijk. Aan RTL Boulevard geeft de chef een update over zijn vrouw.

Kwetsbaarder

Het coronavirus verspreidt zich dan wel snel door het land, maar Freek en Katja maken zich nog geen zorgen. “Katja is natuurlijk zwanger. Zij is daardoor wel wat kwetsbaarder, dus ik heb al behoorlijk wat groente en fruit ingeslagen en ik ben de hele dag aan het slowjuicen geweest”, vertelt de vader in spe aan RTL Boulevard.

Geen zorgen

“Als het goed is gaat ze voorlopig nog niet bevallen”, vertelt Freek nuchter verder. Hij hoopt dat het coronavirus over vijf maanden voorbij is. “Wij maken ons geen zorgen.” Wel geeft hij aan dat ze beiden extra proberen op te letten op hun gezondheid. 

Jongetje of een meisje?

Of het stel al weet of ze een jongetje of meisje mogen verwelkomen? “Nog niet.” Al vermoedt Freek dat het niet lang meer duurt voordat ze weten of ze een zoon of dochter krijgen. “Maar als we het weten, dan denk ik dat het niet zo lang meer duurt voor de rest het ook weet.” Al heeft de chef zo zijn vermoedens dat het een jongetje wordt. “Ik praat de hele tijd over ‘hij’. Dat doen we allebei en de mensen om ons heen ook.”

Lees ook: Voor de laatste keer: stop met hamsteren en koop alleen wat je nodig hebt

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL Boulevard