Freek Vonk deelt mysterieuze foto en maakt zijn volgers stapelgek

Freek Vonk

Zag jij het meteen?

Freek Vonk plaatst regelmatig kiekjes van prachtige, wilde dieren op zijn Instagrampagina. Vandaag deed de evolutiebioloog en televisiepresentator dat ook, alleen hadden veel van zijn volgers het niet door. In de eerste instantie lijkt het er namelijk op dat de 36-jarige alleen een foto heeft geplaatst van een besneeuwde rots, maar schijn bedriegt…

“Like als je het ziet”, daagt Freek zijn volgers uit.

Goed verstopt

Veel van Freeks volgers gaan de uitdaging aan en proberen het dier te spotten dat op de afbeelding staat. Een aantal van zijn volgers ziet het meteen, maar anderen hebben er maar moeite mee: “Kostte me maar tien minuten”, grapt iemand. Weer een ander kan het roofdier op de foto echt niet vinden en geeft het op: “Ik zie ik zie wat jij niet ziet… Freek je hebt gewonnen”, schrijft iemand onder de foto.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Like als je het ziet ??

Een bericht gedeeld door Dr. Freek Vonk (@freekvonk) op

Hulp

Gelukkig krijgen degenen die het dier op de foto niet kunnen vinden een beetje hulp. “Vergroot de foto, dan zie je een prachtig dier”, tipt iemand. Weer een ander deelt de locatie van het beest. “Nét iets onder het grote gedeelte sneeuw, een katachtige.”

Kon jij het roofdier snel vinden?

Lees ook: Kim Feenstra zet Marco Borsato in het zonnetje: ‘Jij gunt en deelt’

Wil jij dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Freek Vonk | Beeld: Videostill Saved by the Bell