Zo ziet Frenchy uit Grease er nu uit

You’re the one that I want

Op 12 oktober 1978 verscheen Grease voor het eerst op het witte doek in Nederland. Hoewel het veertig jaar geleden is dat Grease voor het eerst te zien was, is de film nog steeds een favoriet van velen. John Travolta en Olivia Newton-John stalen de show, maar zonder de andere acteurs en actrices zou het nooit zo’n groot succes zijn geweest. Zo wist Frenchy, gespeeld door Didi Conn, een plekje in ons hart te bemachtigen. Hoe gaat het nu met de actrice?

Ze is nog steeds aan het acteren.

Acteercarrière

Voordat Didi Conn in Grease speelde had ze al in een paar films en series gespeeld, maar verwierf ze echt faam nadat ze als Frenchy te zien was in Grease in 1978. In 1982 kwam er zelfs een Grease 2, waarin Didi Conn als enige van de originele cast te zien is. Na de musicalfilms scoorde ze rollen in onder andere de series Benson en Shining Time Station. Ook was ze te zien in de film Most Likely to Murder. Momenteel is ze bezig met het filmen van twee films: The Mimic en Paper Dreams.

Privé

Didi werd op 13 juli 1951 geboren in Brooklyn als Edith Bernstein. Didi was haar bijnaam en die bleef ze als actrice gebruiken. Op 24-jarige leeftijd gaf Didi het jawoord aan Frankie Conn. Het huwelijk was echter van korte duur: drie jaar later scheidden ze van elkaar. Een paar jaar later vond de actrice echter de liefde van haar leven en stapte ze in 1982 in het huwelijksbootje met filmcomponist David Shire. Samen kregen ze zoon Daniel Shire (1992). Sinds bekend werd dat hun zoon autisme heeft, is ze actief in verschillende stichtingen voor autisme.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Repost from @nowtv – Frenchy in the house! ??? . #Grease40 #Grease #GreaseLightning #ThrowbackThursday #DidiConn #40Years

Een bericht gedeeld door Paramount Pictures UK (@paramountuk) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Me & baby Frenchy! I love @carlyraejepsen! D x

Een bericht gedeeld door Didi Conn (@officialdidiconn) op

Lees ook: Zo ziet Betty Rizzo uit Grease er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Go Social | Beeld: videostill Grease