Hebben: er is een speciale Friends-editie van Monopoly uitgebracht!

Friends Monopoly

Speciaal voor alle Friends fans!

Het is één van de meest populaire series uit de jaren 90: Friends. De humoristische avonturen van Joey, Phoebe, Rachel, Chandler, Monica en Ross hielden ons allemaal bezig. Ons geluk kon niet op toen bekend werd gemaakt dat de alle seizoenen van deze geweldige serie gepubliceerd werden op Netflix. 

En nu nog meer Friends-nieuws: de Friends-editie Monopoly is een feit!

Perfecte combi

Dit nieuwe gezelschapsspel combineert het beste van twee werelden, onze favoriete bordspel en de leukste sitcom van de jaren 90. Tijdens het bordspel komen alle bekende locaties uit de serie aan bod en kun je je inleven in je favoriete personage. Gebruik bijvoorbeeld als pion de koksmuts van Monica, de dinosaurus van Ross, de blouse van Chandler, de handtas van Rachel, de akoestische gitaar van Phoebe of de pizza van Joey. Vergeet alleen niet ‘Pivot’! te schreeuwen na elke ronde!

Groot-Brittanië

Bij de Britse webshop The Works is nu de Friends-editie te bestellen voor een bedrag van 29,99 pond. Omgerekend is dit zo’n 35 euro. Zoals het nu lijkt is het bordspel tot op heden alleen nog in Groot-Brittanië te bestellen. Hopelijk worden de voorwaarden voor de verzendingen binnenkort aangepast of komt dit leuke bordspel in de Nederlandse webshops, want wij kunnen niet wachten om dit spel te spelen!

Friends Monopoly

Lees ook: Oeps: we speelden Monopoly al die tijd verkeerd

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: PureWow | Beeld: pxhere