Heftig: Prinses Mabel vertelt openhartig over overlijden Prins Friso

Vijf jaar geleden overleed prins Friso

Het is vijf jaar geleden dat prins Friso om het leven kwam na een noodlottig ski-ongeval. Prinses Mabel vertelt voor het eerst openhartig over de dood van de liefde van haar leven. 

Ze doet haar verhaal in LINDA.

Familie

Mabel vertelt dat vooral haar dochters haar op de been hielden. “Het is nu vijf jaar geleden dat Friso is overleden en er zijn meerdere dingen die me staande hebben gehouden.” Niet alleen haar dochters, maar ook haar familie bood veel steun. Over één ding wil ze graag heel duidelijk zijn: “Met familie bedoel ik mijn beide families hè, zowel mijn schoonfamilie als mijn eigen.”

Werk

Naast al die steun stortte Mabel zich ook op haar werk. Vlak voor zijn dood had Friso haar op het hart gedrukt dat ze heel belangrijk werk deed en dat ze daar vooral mee door moest gaan. Ze moest niet bang zijn om het echt groots aan te pakken. Friso was een belangrijke reden om door te gaan met het werk, aldus Mabel.

Geluk

Het tweetal had samen veel gesprekken over de dood. Beiden verloren ze hun vaders en het was dus zeker iets om over te spreken. Ze hoopten altijd dat als iemand vroegtijdig de dood zou vinden, dat de ander dan weer gelukkig zou worden. Wij hopen dat dat Mabel ook lukt.

Lees ook: Patty Brard over het verliezen van 31 kilo: ‘Ik heb een positievere uitstraling’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Anneke Janssen | Hollandse Hoogte