Gallyon van Vessem deelt heftige foto van haar mishandelde hond

De hond van de presentatrice liep afgelopen weekend een ernstige verwonding op

Het is de nachtmerrie van elke hondeneigenaar: je hond die aangevallen wordt door een andere hond. Helaas werd het voor Gallyon van Vessem afgelopen weekend de werkelijkheid. De hond van de voormalig Hart van Nederland-presentatrice werd aangevallen en moest meteen naar de dierenarts.

Ernstige verwonding

Een onbekende hond beet de viervoeter van Gallyon afgelopen weekend en daar hield de viervoeter van de blondine een flinke verwonding aan over. De presentatrice deelde een foto van haar huisdier op Twitter met een belangrijke boodschap aan andere hondeneigenaren. “Lieve hondenbezitters, voed je hond op, volg een cursus, besteed aandacht. Mijn hond vandaag na een aanval”, schreef ze bij de foto. Op de foto is te zien dat haar hond hechtingen nodig had na de aanval. 

Opvoeden hond

Shownieuws schrijft dat de hond van Gallyon uit het niets werd gegrepen door een andere hond en dat de blondine het baasje van de andere hond omschreef als ‘een zachtmoedige sukkel’. Ze benadrukt dat het daarom zo belangrijk is dat je met je hond een cursus volgt.

Lees ook: Triest: zwangere hond Jip werd nooit opgehaald uit het hondenpension

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Twitter Gallyon van Vessem, Show | Beeld: Videostill Hart van Nederland