Boer Geert Jan spreekt zijn twijfels uit over logee Jacqueline

De boer vraagt zich af of hij en Jacqueline wel een match kunnen zijn

Het roze konijnenpak waarin Geert Jan ten tonele kwam op het moment dat zijn dames naar bed gingen, staat nog in het geheugen van elke BZV-kijker gegrift. Het moge duidelijk zijn dat de boer een heuse grappenmaker is. Toch kan hij ook een serieus gesprek voeren. In de aflevering van komende zondag neemt hij Jacqueline even apart.

Een serieus gesprek

Daar zitten ze dan. Aan de keukentafel in Geert Jans grote keuken. We zagen Geert Jan als kijker vooral als een grote grappenmaker. In de aflevering die komende zondag wordt uitgezonden zien we een andere kant van Geert Jan. Aan Jacqueline spreekt hij zijn twijfels uit. Hij vraagt zich af of de blondine wel in zijn wereld en op de boerderij past.

Andere wereld

“Ik heb natuurlijk ook in mijzelf zitten denken. Zij leeft in een heel andere wereld. Zij is met heel andere dingen bezig dan ik. Pas jij in mijn wereld?”, vraagt Geert Jan aan zijn logee Jacqueline. “Ik zit ook gewoon in de dorpskroeg een drankje te drinken, hoor”, verzekert Jaqueline hem. Geert Jan geeft toe dat hij denkt dat Jacqueline in veel opzichten wel bij hem past, maar ze is toch een ander persoon dan hij.

Op de boerderij

“Zou jij je hier op de boerderij kunnen thuisvoelen?”, vraagt hij daarna voorzichtig aan Jacqueline. Opnieuw stelt de blondine hem gerust. “Zeker, daar heb ik al over nagedacht.”

In de aflevering van aanstaande zondag zien we meer over het gesprek tussen Jacqueline en boer Geert Jan.

Lees ook: BZV-kandidaat Steven over Annemiek: ‘Ik had wel het idee dat ik een beetje verliefd was’

Bron: KRO NCRV Boer zoekt Vrouw | Beeld: KRO NCRV, Linelle Deunk