Niet normaal: zo hoog is de geldboete van The Masked Singer

masked singer

Verklappen wie er in het pak verstopt zit? Dat laat je wel uit je hoofd

Dat er nog nooit een BN’er van The Masked Singer per ongeluk heeft verklapt dat hij of zij in een pak verstopt zat, is helemaal niet zo bijzonder. Wie zijn mond voorbijpraat moet namelijk diep (en dan echt héél diep) in de buidel tasten.

Gigantische boete

Stiekem aan je vrienden, familie of kinderen vertellen dat je meedoet aan The Masked Singer? Dat zet menig BN’er meteen uit het hoofd, nadat het bedrag van de geldboete bekend wordt gemaakt. Veronica Inside wist namelijk te achterhalen dat de geldboete ergens tussen de 200.000 euro en 250.000 euro ligt. En dat is, zelfs als je als BN’er zijnde veel geld verdient, een gigantisch bedrag.

Groot geheim

GTST-actrice Babette van Veen mocht zich in het laatste seizoen van The Masked Singer in een pak hullen. Ook zij moest haar deelname aan het programma geheimhouden, maar dat was gezien de gigantische geldboete niet zo lastig. Aan het magazine vertelt ze dat alleen haar agent van haar deelname afwist. “Ik polste heel subtiel wel bij familie en vrienden of ze het programma keken. Maar verder ging ik niet. Dat laat je wel uit je hoofd met die flinke geldboete die boven je hoofd hangt.”

Zien: Zien: Sylvie Meis ontmaskerd in Duitse versie The Masked Singer

Bron: RTL Boulevard | Beeld: The Masked Singer