Vrouw heeft zoveel geluk in Miljoenenjacht, zelfs Linda de Mol is verbijsterd

miljoenenjacht
Een echte gelukstreffer in Miljoenenjacht

De spelshow Miljoenenjacht met Linda de Mol draait niet alleen om het juiste antwoord weten én de snelste zijn, er komt ook een goede portie geluk bij kijken. Daarom zien we vaak mensen die helaas misgrijpen of mensen die toevallig wél met de winst naar huis gaan. Zo ook Diane de Laat uit Arnhem, zij had wel heel veel geluk.

Zelfs Linda de Mol stond versteld.

Meedoen

Linda wist als eerste het goede antwoord te geven op de publieksvraag. Daarom kreeg zij de keuze of ze mee wilde spelen met het spel om kans te maken op de hoofdprijs of dat ze met alleen een koffertje naar keuze naar huis wilde gaan. Diane durfde de uitdaging wel aan te gaan en koos ervoor om het spel te spelen. Linda en Jeroen wreven het er nog even in en vroegen haar welk koffertje ze dan had gekozen, de koffer die nu naar een willekeurige speler uit het publiek zou gaan.

Koffer

Diane koos koffer 5, waarin een nieuwe televisie bleek te zitten. Ze haalde haar schouders op toen Jeroen, de voice-over er nog eens inwreef dat deze prijs nu naar iemand ánders zou gaan. Er werd een stoelnummer gekozen door de computer en wat bleek? Het was de stoel van Diane! Linda de Mol was zelf ook verbouwereerd: “Dit is te bizar voor woorden!” In de 17 of 18 jaar dat Linda het programma presenteert is dit nog nooit eerder voorgekomen. Wij gingen er zelf ook vanuit dat de computer de stoel van de deelnemer uit zou sluiten, maar dat is dus niet zo!

Ook kijkers staan verstelt op Twitter:

Lees ook: Vrouw uit Hello Goodbye vertelt over leven met Alzheimer in RTL Late Night

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: LindaNieuws | Beeld: Videostill