Gemengde reacties op eerste aflevering ‘Cash or Trash’ met Martien Meiland

Niet alle kijkers waren even onder de indruk

Gisteravond was de eerste aflevering te zien van de gloednieuwe show Cash or Trash, gepresenteerd door niemand minder dan Martien Meiland. Qua kijkcijfers gooit het programma hoge ogen, maar liefst 750.000 mensen zaten gisteravond tijdens de uitzending aan de buis gekluisterd. Desondanks is niet iedereen fan van het programma. 

Het programma houdt de gemoederen in elk geval flink bezig, maar de reacties zijn wisselend.

Cash or Trash

Martien Meiland heeft een geweldig jaar achter de rug. Na het succesvolle Chateau Meiland en het winnen van de Televizier Ring, heeft de kasteelheer nu als klap op de vuurpijl een eigen nieuwe show: Cash or Trash. In dit programma ontvangt Martien allerlei mensen die willen weten of hun object geld waard is of in de categorie prullaria valt. De eerste aflevering trok gisteravond maar liefst 750.000 kijkers en daarmee lijkt Martien wederom een succesformule te zijn. Maar ondanks de daverende cijfers, zijn de kijkers toch niet allemaal even enthousiast van het programma en Martien als presentator.

Twitter

“Cash or Trash is gewoon een kopie van Tussen Kunst en Kitsch”, zo meent een Twitteraar. “Martien komt nog niet goed uit de verf. Misschien wat nerveus?”, vraagt een andere kijker zich af. Niet alleen Martien krijgt de nodige kritiek, ook over de inhoud van het programma is niet iedereen even enthousiast. “Die biedingen zijn zooo onrealistisch. Lijkt allemaal erg nep”, schrijft iemand.


Lovend

Toch is ook een groot deel van de kijkers wel te spreken over het programma en Martien. “Wat doet ie het goeeeeed! Enthousiast naar mensen toe. Niet op de voorgrond tredend. Programma is leuk opgezet met de taxateurs en daarna de opkopers”, is iemand van mening. “Deze rol is hem op het lijf geschreven”, “Ik vind dat Martien vanaf nu ALLE programma’s moet presenteren op ALLE zenders” en “Martien Meiland doet het prima”, zijn slechts een aantal van de lovende reacties over de Chateau Meiland-ster.

Lees ook: Kijkers ‘Ladies Night’ reageren op Olcays uitspraak over alcoholgebruik

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill