Georgina Verbaan stelt vriendin Maartje voor aan dochter

Georgina Verbaan Maartje Dochter

Op Instagram deelt Georgina een kiekje van de heuglijke gebeurtenis

Een nieuwe liefde in je leven hebben is heerlijk en het brengt allemaal nieuwe mijlpalen met zich mee. Je lief voorstellen aan je kind bijvoorbeeld. Voor actrice Georgina Verbaan was het afgelopen weekend zover. Ze stelde haar vriendin Maartje Wortel voor aan haar 9-jarige dochter Odilia.

Samen een spelletje spelen

Fans van Georgina Verbaan weten misschien al dat de actrice niet vaak foto’s van haar dochter deelt op social media. Gisteren maakte de 40-jarige een uitzondering. Georgina deelde een foto van haar vriendin Maartje, die samen met haar dochter Odilia een spelletje speelde.

De ontmoeting

Hoe de ontmoeting verliep en of het de eerste keer was dat de twee elkaar daadwerkelijk ontmoetten, deelde de actrice niet bij de foto. Wel vermoeden we dat de twee het hartstikke goed kunnen vinden, want Maartje plaatste tig hartjes onder de foto die haar vriendin deelde.

View this post on Instagram

??

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan) on

Lieve reacties

Ook Georgina’s Instagramvolgers kregen het warm van de foto, waaronder haar goede vriend Patrick Martens. “Wat een fijne foto”, schreef hij. Nicolette Kluijver reageerde ook met een hartje en Geogina’s andere volgers waren het er allemaal over eens dat het een lieve foto is.

View this post on Instagram

??

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan) on

Lees ook: AVROTROS bevestigt: Jeangu Macrooy vertegenwoordigt Nederland op Eurovisiesongfestival

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Georgina Verbaan | Beeld: Hollandse Hoogte, Jean-Pierre Jans