Tortelduifjes Georgina Verbaan en Maartje Wortel delen hoe ze elkaar ontmoetten

Georgina Verbaan Maartje Wortel

De twee vertellen glunderend hun verhaal

Georgina Verbaan en Maartje Wortel deelden eind december via Instagram met de wereld dat ze een stel zijn. Hoewel de twee tot over hun oren verliefd zijn op elkaar, praten ze niet graag openhartig over hun relatie. Voor het nieuwste Vogue-nummer maakten ze daar echter een uitzondering op. Zo vertellen de twee onder andere hoe ze elkaar ontmoetten.

‘Georgina drong voor’

Georgina en Maartje hebben nog niet heel lang een relatie, maar kennen elkaar al wel twee jaar. De actrice en de schrijfster leerden elkaar kennen tijdens een feest in Club Up. “Toen drong Georgina voor”, deelt Maartje. De 37-jarige blondine sprak Georgina erop aan en liep achter de actrice aan. Uiteindelijk gingen de twee samen dansen. De 40-jarige Georgina wist al meteen dat ze Maartje wel zag zitten. “Ik voelde al meteen een soort nabijheid, een gevoel dat ik niet anders kon uitleggen dan: ik wil dicht bij jou blijven.”

De eerste stap

Maartje nam uiteindelijk de taak op zich om de eerste stap te zetten. Op een volgend feestje zagen de dames elkaar weer en wist Maartje een gesprek aan te knopen. Echt versieren zat er toen nog niet in, omdat Maartje destijds nog een relatie had met iemand anders. “Het was wel toenadering zoeken. En daarna heb jij mij eigenlijk versierd”, licht Maartje toe. Hoewel Georgina’s versierpogingen nog niet compleet duidelijk waren, is het inmiddels wel duidelijk dat de twee gek zijn op elkaar.

Identificeren

In het nieuwste Vogue-nummer vertellen Maartje en Georgina openhartig over hun liefde. De twee benadrukken dat ze er geen gewoonte van maken om zulke persoonlijke interviews te geven. Voor Vogue maakten ze echter een uitzondering om een belangrijke reden. “In dit geval dacht ik: dit had ik zelf willen lezen. Als er maar één iemand is die zich na het lezen vrijer voelt om lief te hebben, dan is het mij al waard”, schrijft ze op Instagram. In het interview met Vogue deelt Georgina dat ze eerder niet toe durfde te geven dat ze vooral op vrouwen valt. “Ik moest de veertig naderen voor ik durfde toe te geven dat ik toch vooral op vrouwen val.”

Lees ook: Rico Verhoeven deelt krachtige quote over de liefde

Bron: Vogue | Beeld: Hollandse Hoogte, Anneke Janssen