Wow: Gerard Ekdom heeft een dubbelganger en de gelijkenis is bizar

Als twee druppels water!

Gerard Ekdom is vandaag aan zijn nieuwe job bij Radio 10 begonnen. Daar kwam de kersverse Radio 10-werknemer een oude bekende tegen. Bizar, want de oude bekende -die ook radio dj is- lijkt als twee druppels water op Gerard Ekdom. 

Loop je opeens je spiegelbeeld tegen het lijf.

Dubbelganger

Ekdom liep vanochtend de studio binnen en liep onverwachts zijn dubbelganger tegen het lijf. Collega Jeroen Nieuwenhuize, ook een nieuwe aanwinst voor Radio 10, lijkt namelijk als twee druppels water op Gerard. Nieuwenhuize zal iedere ochtend om 10:00 het stokje overnemen als Ekdom zijn programma is afgelopen. De twee vinden zelf blijkbaar ook dat ze op elkaar lijken, want Gerard plaatste een foto van hen tweeën op Instagram met de tekst: “Levend bewijs dat we niet dezelfde persoon zijn: “Mijn ‘brotha from anotha motha.”

Verveling

Gerard Ekdom is vandaag stiekem eerder begonnen aan zijn nieuwe radioshow. Eigenlijk zou hij pas volgende week zijn debuut maken op Radio 10, maar de radio dj was vanochtend al te horen op de radio met zijn nieuwe programma Ekdom in de Morgen. Ekdom verveelde zich, zo liet hij weten aan NU.nl: “Meer dan twee maanden vrij is niets voor mij,” vertelde hij. “De vakantie was achter de rug, mijn jongste is sinds vandaag weer naar school en ik wilde ook gewoon weer aan de slag. Ik begon het echt te missen. Dus ik heb mijn team opgetrommeld en gezegd: we beginnen stiekem alvast.”

Overstap

De radio-dj begon zijn carrière in 1998 bij de 3FM, de zender die hij in 2015 na zeventien jaar trouwe dienst verruilde voor NPO Radio 2. Dat hij nu naar Radio 10 is overgestapt is voor velen bijzonder te noemen: met deze stap nam hij afscheid van de publieke omroep. Hij nam de beslissing omdat hij werken bij een commerciële zender makkelijker te combineren vond met zijn andere projecten: zo is de radio-dj ook actief op zijn eigen YouTube-kanaal en heeft hij nog zijn eigen wijnmerk.

Lees ook: Gordon Ramsay heeft een dubbelganger en zó ziet hij eruit

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Instagram