Gerard Joling over de aangekomen coronakilo’s: ‘Het is een drama’

De presentator bekent hoeveel kilo hij nu weegt en hoeveel het voor de coronacrisis was

We waren door de cornacrisis een tijd lang veel meer aan huis gebonden en nu nog steeds mogen we nog niet alles doen wat we voor de crisis wel mochten. Het is dus niet zo gek dat we wat vaker een hapje eten en een drankje drinken. Gerard Joling weet er alles van. Ook hij kwam een aantal kilo aan, zo’n 10 kilo om precies te zijn.

Drama

RTL Boulevard bracht onlangs een bezoekje aan Gerard om even te checken hoe het met de zanger gaat. Net als veel anderen is hij ook wat aangekomen sinds de coronamaatregelen ingingen. “Het is een drama!”, vindt de zanger.

Gewicht

Wanneer de zanger wordt gevraagd hoeveel hij nu weegt, aarzelt hij even. Toch deelt de zanger zijn huidige gewicht: 101 kilo. “En ik was 91, dus bijna tien kilo erbij”, vertelt de zanger. Op de vraag of hij al bezig is om het eraf te trainen, begint de presentator te gniffelen. “Nee”, lacht hij hardop.

Sporten en gezonder eten?

“Het is zo gek dat je zo uit je ritme bent. Dat je gewoon steeds luier wordt”, vertelt hij over het uitblijven van sporten. “Ik meen het uit de grond van mijn hart. Dan zie ik dat klereding staan in mijn kamer en dan denk ik: moet ik nu weer?” Ook lukt het de goedlachse nog niet om de lekkere drankjes te laten staan. “Wij drinken op het ogenblik best pittig. Ik zit bijna op gieten. Het heeft niets meer met drinken te maken eigenlijk”, lacht hij.

 

Lees ook: Wolter Kroes over strijd tegen de kilo’s: ‘Ik ben er helemaal klaar mee’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill