Gerard Joling klapt uit de school over trouwcontract Gordon: ‘Hij móést trouwen’

‘Hij moet trouwen van John de Mol’

Heel Nederland zit in spanning af te wachten met wie Gordon getrouwd is. Er gaan op dit moment roddels rond dat Gordon helemaal niet getrouwd is; hij zou te erg getwijfeld hebben en toen geen keuze gemaakt hebben. Radio 538 vroeg Gerard Joling om een reactie te geven op deze roddels en hij was heel duidelijk. 

Gordon is wel degelijk getrouwd.

Betalen
Radiozender 538
legde Joling het gerucht voor dat Gordon helemaal niet getrouwd was, waarop de zanger zei:  “O ja? Ik moet je zeggen: dat lijkt me dan heel stug, omdat we daar een fantastisch groot feest hebben gehad. Je zag ook op televisie dat alles klaar stond en gebeurd is.” Daarbij zou het Gordon heel veel geld gekost hebben als hij niet getrouwd was: “Het moest van John de Mol.”

Michiel
Op dit moment zijn er nog twee kandidaten in de race voor de hand van Gordon.  “Het is nu alleen nog niet bekend wie het gaat worden. Die Michiel of die Rogier“. We horen je denken: ‘Michiel?’. Zo zaten wij hier ook. Je zou toch verwachten dat Gerard de naam zou weten van Gordons kersverse echtgenoot. Zou het dan toch Rogier geworden zijn? Na alle andere hints lijkt het er wel op.

Geen liefde
Joling denkt echter niet dat het om echte liefde gaat. Hij zegt hierop dat het bij Gordon nooit om echte liefde gaat. “Die doet het al met een hond met een hoed op. Het is toch entertainment.” Hij denkt dan ook niet dat het huwelijk lang stand gaat houden. Zo’n korte periodes met weinig dates is niet genoeg om je soulmate te vinden, aldus Gerard.

Wij wachten in spanning af. Aanstaande donderdag om 21:30 wordt de finale uitgezonden op RTL4.

Lees ook: Dit zijn de eerste foto’s van Gordon’s huwelijk!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Mediacourant | Beeld: videostill