Gerard Joling laat hilarische TikTok-blunder zien

Gerard TikTok

TikToks maken blijkt zo makkelijk nog niet

Dat Gerard Joling (60) nog ontzettend hip is, blijkt wel als we een blik op zijn TikTok-account werpen. Hier plaatst hij de mooiste dansjes en grappigste filmpjes – voorzien van de meest extravagante achtergronden. Toch gaat er tijdens de opnames ook weleens wat mis. Gerard is de beroerdste niet en deelt deze hilarische TikTok-blunder met de wereld. 

TikTok

Door de lockdown brengt ook Gerard de meeste tijd thuis door. Maar vervelen? Daar doet Geer niet aan. Onlangs heeft hij de wonderlijke wereld van TikTok ontdekt. Aangezien de zanger natuurlijk niet te veel naar buiten kan, maakt hij gebruik van een heus green screen. Zo kan hij tóch nog de leukste dansjes doen in de Amsterdamse straten, zonder een stap buiten te zetten.

Hilarisch

Dat dansje gaat hem in eerste instantie goed af, maar zodra Geer het tempo opvoert gaat het mis. En dat levert hilarisch beeldmateriaal op. Te zien is hoe hij flink onderuitgaat. “Ik gleed gewoon uit”, zegt hij nadat hij keihard om zichzelf begint te lachen. “Zag er vast heel sierlijk uit. En mannelijk ook.”

Reacties

Geer plaatst zijn grappige TikTok-blunder op TikTok en Instagram: “Wanneer het maken van een TikTok HE-LE-MAAL misgaat.” Zijn volgers kunnen dit wel waarderen. De reacties staan dan ook vol met lach-emoji. “Ik ga echt stuk. Nam net een slok thee… Nou, dan weet je het wel”, reageert iemand. Ook Chantal Janzen, Samantha Steenwijk en Patrick Martens lachen zich rot om de actie van de zanger. “Lekker bezig Geer!” schrijft Patrick.

Hoe het TikTok-filmpje er wél moest uitzien? Dat zie je hieronder:

@gjoling

Nog even oefenen Geer… ? #gerardjoling #footworkchallenge #voorjou #voorjoupagina #foryou #foryoupage #fyp

? orijinal ses – ?? ????? ????????

Lees ook: Gerard Joling en moeder Janny dankbaar voor alle steun

Bron: Instagram | Beeld: Videostill