Gerard Joling zet jarige moeder in het zonnetje: ‘Gezegend met zo’n lieve moeder’

Joling

De zanger deelt een prachtige foto met zijn 92-jarige moeder Janny

Zet de champagne koel en hang de slingers maar op, want het is feest in huize Joling. Janny, de moeder van Gerard Joling, is vandaag namelijk maar liefst 92 jaar geworden. Dat bijzondere moment laat de zanger natuurlijk niet aan zich voorbijgaan. Op Instagram zet hij zijn moeder daarom eens goed in het zonnetje met een prachtige foto en enkele lieve woorden. 

Gezegend

“Lieve mam, van harte gefeliciteerd met je verjaardag”, schrijft Gerard onder de foto van hem en zijn moeder. “Wat ben ik ongelofelijk trots op je dat je op je 92-jarige leeftijd nog zo mooi in het leven staat. Gerdi, Willem en ik zijn gezegend met zo’n lieve moeder als jij. I love you!

Cadeautje

Hoewel Janny gisteren al in de watten is gelegd door haar kinderen en kleinkinderen, hoopt Gerard dat daar nog een cadeautje bij komt. “Ik zou het superleuk vinden als jullie mijn moeder ook willen volgen op Instagram”, roept hij zijn fans dan ook op.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling)

Moeilijk jaar

Zo’n opsteker kan de 92-jarige Janny wel gebruiken na het pittige jaar dat ze achter de rug heeft. Vorig jaar overleed haar partner Cor, met wie ze jaren samen was nadat de vader van Gerard was overleden. Alsof dit niet al erg genoeg was, kon ze zelf niet bij de uitvaart aanwezig zijn omdat ze besmet was met het coronavirus. Ze moest de uitvaart thuis vanaf de iPad bekijken. Gelukkig kreeg ze hierbij de nodige steun van Gerard. Ook afgelopen Kerst zat het Janny niet mee. Op Tweede Kerstdag werd ze in het ziekenhuis opgenomen, nadat ze een week daarvoor vervelend ten val was gekomen. Uiteindelijk bleek dat haar borstbeen was gebroken. Lang hoefde ze gelukkig niet in het ziekenhuis te blijven: een dag erna mocht ze weer naar huis om te herstellen.

Lees ook: Gerard Joling deelt kiekje uit de oude doos: ‘Scheelt 30 kilo’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress