Gerard Joling onherkenbaar; wat vind jij van zijn nieuwe look?

De zanger had vermoedelijk even geen zin om zich te scheren

Fans van Gerard Joling kennen het gelaat van de man als gladgeschoren. Een haar valt vaak niet op zijn kin te bekennen, maar Gerard had blijkbaar zin in iets anders -of had gewoon een keer geen zin om te scheren- en liet zijn baard eens een dagje of twee staan.

De zanger krijgt er een heel andere uitstraling van.

Baard laten staan
Gerard Joling kennen we allemaal als die goedlachse man, maar hoe we hem niet kennen is als die zanger met een baardje. Maar we kunnen ons voorstellen dat Gerard ook niet altijd zin heeft om elke dag een scheermes langs het gezicht te halen. Of dat de reden is dat hij zijn baard eens liet staan weten we niet, maar hij heeft het dus wel gedaan. Op Instagram plaatste Gerard een foto van zichzelf met een tweedagenbaardje.

Mooi of niet?
De meningen over het gezichtshaar van de zanger zijn verdeeld. Sommigen laten op Instagram weten dat ze de zanger niet meer herkennen met baard, maar wij kunnen zien dat onder die gezichtsbeharing nog altijd de vertrouwde Geer schuilt. Anderen vinden dat Gerard vaker voor deze nonchalante look moet gaan en anderen vinden dat de presentator zich maar snel moet scheren.

Wat vinden jullie van de look van Gerard?

Dit artikel nog eens lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Show | Beeld: Videostill YouTube Gerard Joling