Gerard Joling onthult of hij nog een seizoen van Geer & Goor zou willen

Gerard Joling

‘Mensen hebben er heel erg van genoten’

Jarenlang waren Gerard Joling en Gordon een iconisch duo, dat niet weg te denken was van de Nederlandse televisie. Ze hebben samen succesvolle en hilarische programma’s gemaakt, zoals Joling & Gordon over de vloer en Geer & Goor: Effe geen cent te makken. Maar zou Gerard Joling nog een nieuw seizoen willen maken?

Geer & Goor

Deze vraag vroeg RTL Boulevard aan Gerard tijdens het RTL Content Event deze week. “Ik heb ooit een keer Gorden te gast gehad in mijn show, over Geer & Goor, het iconische programma. Hij staat ervoor open, sta jij ervoor open?” vraagt presentator Fawry aan Gerard. “Nouja, je weet nooit wat er gebeurt. Ik heb altijd gezegd: zeg nooit geen nee.”

“Maarja, op een gegeven moment zijn er ook wel veel dingen waarvan je denkt: werkt dat nog wel in deze tijd? Kun je de dingen die je altijd geroepen hebt in die programma’s in deze tijd nog roepen? Want er is natuurlijk heel veel aan de hand, dus je moet erg voorzichtig zijn”, stelt de presentator. “Zeg nooit geen nooit, we gaan het zien, we wachten het af.”

Enorm populair

De programma’s van Gerard en Gordon waren altijd enorm populair. En dat merkt hij nog steeds. “Mensen hebben er heel erg van genoten, en nog steeds. Als ik jonge mensen spreek of mensen die depressief zijn, die zetten nog steeds Geer & Goor op”, vertelt hij. “Nou als het een helende werking heeft, in dat geval moeten ze dat vooral blijven kijken.”

Contact met Gordon

Of de twee nog contact hebben? “Nee hoor, ik heb Gordon al drie jaar niet meer gesproken, dus ik heb geen idee hoe het met de man gaat. Maar ik hoop dat het goed met hem gaat!” zegt Gerard. Of het duo weer snel contact zal krijgen? “Dat heeft te maken met RTL. Ik bepaal dat niet. Ik heb net voor een paar jaar weer bijgetekend”, deelt Gerard. “Ik heb geen idee wat RTL nog meer wil doen. Er komt nog wat aan, dat weet ik al, maar ik kan niet alles zeggen…” We houden het in de gaten!

Lees ook: Babynieuws! Er is weer een Boer Zoekt Vrouw-baby onderweg

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld