Gerard Joling haalt met video woede van hondenliefhebbers op de hals

gerard joling video

De gedeelde video op Instagram maakt veel volgers woedend

De altijd goedlachse presentator Gerard Joling is volgens zijn volgers op Instagram een stap te ver gegaan. Hij deelde dit weekend een video van hem en zijn hondje in de tuin. De presentator zal hier totaal geen kwade bedoelingen mee hebben gehad, maar de vele hondenliefhebbers die de video hebben gezien leveren flink wat commentaar. 

Speciaal hondenvestje

De video van Gerard Joling deed dit weekend veel stof opwaaien. Onder de gedeelde video schrijft Gerard: “Op ruim twee meter afstand een kopje koffie gedaan bij de buren.” De presentator zit in de video in eigen tuin en neemt afscheid van de buren. Vervolgens staat hij op en pakt hij zijn hondje – die in een speciaal vestje draagt – op als een handtas en loopt hij weer naar binnen. Veel volgers zijn woedend op Gerard en zeggen dat dit hondenvestje niet bedoelt is om je hond op deze manier op te tillen. 

Volgers woedend op Gerard Joling

De volgers op Instagram laten er geen gras over groeien en overspoelen de presentator met reacties. “Sorry Geer, maar dit vind ik niet kunnen”, en schrijft een ander “Nu ga je te ver”. Veel volgers hebben medelijden met het kleine hondje. Er zijn ook volgers die wel om de video van Gerard kunnen lachen, maar toch adviseren dat ‘het beter is om het hondje zelf te laten lopen’. Bekijk de veelbesproken video van Gerard Joling in de onderstaande post.

Lees ook: Zo zien de kinderen van Lieke van Lexmond en Bas van Veggel er nu uit

Bron: Instagram Gerard Joling | Beeld: Videostill