Gerard Joling wordt tijdens Secret Duets voor de gek gehouden

gerard-joling

Het werd de zanger nog moeilijker gemaakt

In het programma Secret Duets is het aan bekende Nederlanders om te raden wie er achter de muur zit. De panelleden gaan een voor een op het podium een duet zingen, terwijl hun duetpartner verschuild staat achter een muur. Een spannende strijd, vooral als het extra moeilijk wordt gemaakt. Dit gebeurde gisteravond bij Gerard Joling. 

Let op: dit artikel bevat spoilers. 

Secret Duets

In de uitzending van gisteren zagen we hoe Gerard Joling, Dave von Raven, Shirma Rouse en Samantha Steenwijk moesten raden wie hun Secret Duets-partner is. Joling is jurylid bij de Masked Singer, dus hij heeft zijn oren de afgelopen tijd goed kunnen trainen. Toch vindt hij het nu nog lastiger, omdat hij ook echt met iemand moet zingen. “Maar het is wel heel gek nu als je totaal geen idee hebt met wie je staat te zingen. Ik laat me verrassen en vind het hartstikke leuk om te doen. Maar ik heb geen idee waar het naartoe gaat”, vertelt de zanger vlak voordat hij op het podium stapt.

Door de stemvervormer

Waarbij de andere panelleden meteen de echte stem te horen kregen, werd Joling flink in de maling genomen. Hij kreeg namelijk een stem te horen die door de stemvervormer is gegaan. En dit maakt het nog lastiger voor de zanger. Samantha Steenwijk, zangeres en vriendin van Gerd Joling, probeert het nog moeilijker te maken en zegt: “Ik ken je een beetje en ik denk dat je ernaast zit. Dit raad je nooit. Ik weet wie het is, maar jij niet en dat weet ik.”

Danny de Munk

Presentator Jamai probeert daar bovenop nog extra moeilijker te maken met hints die verwijzen naar Mart Hoogkamer, maar Joling is niet te foppen. Na een paar coupletten te hebben gezongen, weet de zanger het ineens. “Het is Danny de Munk”, roept hij vol zelfvertrouwen. Als eenmaal de muur omhooggaat, is het moment eindelijk daar: het was echt Danny de Munk. Joling blijkt dus niet zo makkelijk te foppen!

Lees ook: Gerard Joling dankbaar voor de steunbetuigingen na overlijden moeder

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Videostill Secret Duets