Gert Verhulst noemt relatie met Josje de grootste fout van zijn leven

Gert Verhulst heeft spijt van relatie met K3-zangeres Josje

Gert Verhulst is inmiddels elf jaar samen met zijn vriendin Ellen Callebout. Hoewel hun relatie ijzersterk lijkt, heeft het koppel wel het een en ander te verduren gehad de laatste jaren. Het stel nam een pauze van zes maanden, waarin Gert verliefd werd op K3-ster Josje Huisman en de twee een relatie kregen. Hun liefde was van korte duur en inmiddels is Gert weer terug bij Ellen. De relatie met Josje noemt hij ‘de grootste fout van zijn leven’.

Na een break van 6 maanden kwamen Gert en Ellen weer bij elkaar.

Grand Café

Gert en Ellen leerden elkaar elf jaar geleden kennen in het Grand Café waar Ellen destijds werkte. ”Elk jaar waren er zomershows van Studio 100 en af en toe kwam Gert binnen”, vertelt ze in HUMO. ”Na een tijdje begon het me op te vallen dat hij wel érg vaak langskwam: ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds.” De twee leerden elkaar langzamerhand kennen en volgens Ellen begon Gert op een gegeven moment met haar te flirten. ”Ik vond dat niet onaangenaam en ik speelde het spel mee”, lacht de blondine. Drie maanden later kreeg het stel officieel verkering. Ellen zegt te zijn gevallen voor Gerts persoonlijkheid. ”Hij is een grappige, intelligente man die mij iets kan bijbrengen. Dat maakt hem zo boeiend. Een partner hoeft niet altijd per se je type te zijn, hij moet je kunnen triggeren.”

Josje

Hoewel Gert en Ellen nog steeds samen zijn, hebben ze een pauze genomen van zes maanden. Gert kreeg toen een relatie met Josje Huisman, het blonde lid van de groep K3. Ellen vertelt dat ze nooit kwaad is geweest op Gert. ”Je kunt gevoelens niet tegenhouden, hij werd nu eenmaal verliefd op een andere vrouw. Gert is daar eerlijk over geweest en ik heb hem verteld zijn gevoel te volgen.” Het hielp wel dat hij enorm veel spijt heeft van zijn misstap. Hij noemt het zelfs ‘de grootste fout van zijn leven’. Ook Josje neemt ze niets kwalijk. ”Het doet me nu niets meer, maar er was een tijd dat ik geen Oya lélé hoefde te horen.”

Lees ook: Presentator Art Rooijakkers laat koningin Máxima blozen na flirterige grap

Wil je dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: videostill Youtube