Zijn de geruchten dan toch waar? Michael en Barbie werken HIERAAN samen…

Is alles nep?
Sinds de relatie van Barbie en Michael in zwaar weer verkeert, gissen fans al naar de maak van een nieuwe serie. Ook zijn ze in de veronderstelling dat de relatie van Barbie met ex-pornoster Rolf slechts een grap is en dat hun verkering wordt gebruikt als een nieuwe verhaallijn voor een serie.

Ontkenningen en bevestigingen
Hoewel er diverse aanwijzingen zijn dat er daadwerkelijk binnenkort een nieuw seizoen van Samantha en Michael op de buis komt, ontkent manager Jake Hampel alle geruchten. “Als er een serie kwam, had de zender dat allang bekend gemaakt”, zegt hij tegen Shownieuws. “Ik heb in het verleden al eens gezegd dat we geen serie gaan maken over een echtscheiding.” Ook RTL 5 laat weten dat een nieuwe serie over de twee niet op de planning staat.

Wat Barbie en Michael mogelijk aan het filmen zijn wil hun manager niet zeggen. Hij oppert dat de twee wellicht zelf met een productie voor een nieuwe serie zijn gestart. De cosmetisch arts van Barbie spreekt Jake echter weer tegen. Volgens hem nemen de twee wel een soap op. Hij beweert dat de nieuwe serie zal gaan over de scheiding van Barbie en Michael en hoe de twee de draad weer willen oppakken. Hiervoor hebben ze onder andere bij de cosmetisch arts gefilmd.

Bron: Shownieuws & Grazia | Beeld: videostill 


Pagina 2/2