Sven Kramer en Naomi van As kondigen het geslacht van hun baby aan


En de baby is een…

Een aantal weken schreven we al over een vermoeden dat het baby’tje van Naomi van As en Sven Kramer een meisje zou zijn. De twee zouden namelijk zijn gespot met een winkelwagen vol roze spullen. Maar dit gerucht werd via via verspreid en er waren geen foto’s. En je weet wat ze zeggen, pics or it didn’t happen…

Blijkbaar was het tóch waar.

Roze

Sven Kramer en Naomi van As werden al gezien met een winkelkar vol roze babyspulletjes. Daaruit trok menig mens al de conclusie dat het stel een meisje zou krijgen, maar zeker weten deed niemand. Roddels worden continu verspreid, dus wie weet of het waar was. Gelukkig geeft Naomi van As nu duidelijkheid.

Een meisje

De zwangere Naomi zet een foto van haar en Sven Kramer op Instagram. De twee kijken elkaar dolblij en verliefd aan. Het onderschrift luidt: ‘girl #minimi #minihim #nogeven wachten’. Het stel maakte in april bekend in verwachting te zijn, dus erg lang kan het niet meer duren voordat de kleine geboren wordt. Naar verluidt was Naomi namelijk al drie maanden zwanger toen ze het bekend maakte. Nog even wachten dus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

? girl ? #minime #minihim #nogevenwachten ?

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Lees ook: Maan zingt ‘Het Dorp’ bij De Wereld Draait Door maar stuit op veel kritiek

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Viva | Beeld: Videostills