Geweldig nieuws voor Jan Versteegh en zijn vrouw! Wat een bijzondere naam!

Jan Versteegh is vader geworden!

Ze is geboren! Het schattige dochtertje van presentator Jan Versteegh en zijn vrouw Dieuwertje! En wat is het een prachtig kindje, Jan plaatste vandaag een prachtige foto van het piepjonge meisje. 

Wij zijn hartstikke blij voor de kersverse ouders!

Bruiloft 
Zojuist heeft de BNNVARA-presentator bekend gemaakt dat hij vader is geworden. Het is zijn eerste kindje samen met zijn vrouw. Eind juni maakte de presentator bekend dat hij samen met Dieuwertje, die toen nog zijn vriendin was, een kindje verwachtte. Toen deelde Jan op Instagram een echo-foto waarop de baby zichtbaar was. Vlak na het nieuws dat ze in verwachting waren zijn Jan en Dieuwertje in het huwelijksbootje gestapt. Tijdens een vakantie in Japan vroeg Jan zijn vriendin ten huwelijk. Het gehele huwelijk, vanaf de huwelijksdatum tot aan de locatie van de trouwerij bleef strikt geheim, tot vandaag. De twee gaven elkaar het jawoord in het Amsterdamse Park Frankendael.

Bijzondere naam
De trotse vader deelde zojuist de foto samen met zijn pasgeboren dochter op Instagram. Het meisje kreeg de bijzondere naam Lulu Keesje Versteegh. Gefeliciteerd Jan en Dieuwertje, wij wensen jullie alle geluk van de wereld!

Ze is er hoor! Het mooiste van ooit alles in dit leven. Lulu Keesje Versteegh. ??

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld Hollandse Hoogte