Geweldig nieuws voor presentatrice Sylvie Meis!

De presentatrice stapt in het huwelijksbootje!

Sylvie Meis is niet altijd gelukkig geweest in de liefde. Na haar veelbesproken scheiding van Rafael van der Vaart liep en de stuk gelopen relaties met Guillauma Zarka en Maurice Mobetie, leek het erop dat Sylvie maar niet de ware kon vinden. Echter heeft ze die nu wel degelijk gevonden in de schatrijke zakenman Charbel Aouad.

De miljonair heeft zijn vriendin gisteren ten huwelijk gevraagd. Op de vraag of Sylvie met hem wilde trouwen antwoordde de presentatrice volmondig ja. Op Instagram deelde de presentatrice het heugelijke nieuws. Op de foto die ze plaatste is te zien dat er een knoeperd van een ring aan haar vinger pronkt.

Kort nadat Sylvie bekend maakte dat ze verloofd is, deelde de social media koningin nog een foto met haar kersverse verloofde. De nieuwbakken verloofden zijn sinds 2015 een stelletje. Het is nog niet bekend wanneer de tortelduifjes in het huwelijksbootje stappen. Dit wordt het tweede huwelijk voor de 39-jarige schone. Sylvie was al eerder getrouwd met de bekende voetballer Rafael van der Vaart die een relatie heeft met Estavana Polman. De twee verwachten binnenkort een dochtertje.

 

YES ?? #isaidyes

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Bron: Instagram | Beeld: Hollandse Hoogte